sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Perus viikonloppu...

Meidän perheessä viikonlopun vietto alkaa kunnolla vasta lauantaina aamupäivästä kun minä tulen töistä kotiin. Lauantaiaamu on yleensä leipomossamme viikon kiireisin aamu. Nytkin lauantaina meiltä lähti monta kakkua mm. lastenjuhliin, rippijuhliin, kastejuhliin, häihin ja syntymäpäiville.


Lastenkakut ovat ehkä yksi mieluisimpia kakkuja tehdä. Niissä saa usein käyttää värejä ja mielikuvitusta. Tein myös pitkästä aikaa cake popseja eli kakkutikkareita, niitäkin saa nyt myös tilattua meidän leipomostamme. Kokeilin myös uutta reseptiäni, lakka-maitosuklaa leivosta. Sain kunnian tehdä kyseiset leivokset Kivitaipaleen marttojen kokoukseen ja palaute jota leivoksista tuli sai hymyn huulille ja mielen iloiseksi :) Erityis kiitos Riinamarialle ja Pirjolle!



Suklaakakut lähtivät häihin tarjottavaksi. Hääparin toiveena oli saanu kakun päälle pihlajanoksia, valkoista ja yksinkertaista. Kakun sisällä valkosuklaamousse ja vadelmahillo.



Töiden jälkeen vietimme perheemme kanssa rentouttavan koti viikonlopun. Lauantaina kävimme kaupungilla syömässä ja kotiin palattua pelasimme lautapelejä, lämmitimme saunan, katsoimme telkkaria ja söimme herkkuja. Ihanaa yhdessä oloa <3



Nyt sunnuntaina odottelemmekin tyttäreni Siirin kanssa että telkkarista alkaa Tanssii tähtien kanssa kilpailu. Kenestähän tänä vuonna tulee lemppari pari? Joko sinulla on oma suosikkisi?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti