keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Suomen paras leipomo -kilpailu

Ja niinhän siinä kävi, että meidän leipomo ei jatkoon päässyt Suomen paras leipomo -kilpailussa. Huonolle ei hävitty ja hirmuisesti onnea ja tsemppiä haluan toivottaa Choco delin porukalle jatkoon! Niinkuin ohjelmassa jo sanoin,  kun kahville kaupungilla haluan mennä, valitsen melkein aina Choco delin!

Tappio ei kauaa harmittanut sillä jo itse ohjelmaan pääsy oli hurjan iso kunnia ja mahtava mahdollisuus päästä näkemään miten ohjelmaa tehdään ja tietysti sai kunnian tutustua Hans Välimäkeen ja Jenni Höijeriin. Kaiken kaikkiaan koko telkkari projektista jäi vain hauskat ja mukavat muistot. Tämä ohjelma avasi monia uusia ovia ja tietenkin meidän leipomo sai paljon hyödyllisä mainontaa.
Viime sunnuntaina pidimmekin talviset leivonnaisten myyntipäivät uudessa juhlakartanossamme ja taisi ohjelma lisätä kiinnostustamme, sillä kolmen tunnin sisällä kartanossamme kävi yli 300 asiakasta. Jonoa oli välissä ulos saakka ja tiskistä myimme kaikki leivonnaiset, enemmänkin olisi saanut leipoa.


Myynnissä oli myös tietenkin ohjelmassakin valmistamiamme tuomarintusina poro quichejä. Reseptin quicheihin löydät täältä

Ohjelman jälkein viikko oli hirmuisen kiireinen ja vasta tänään sain vietetty ensimmäisen kotipäivän jolloin en työpaikalle eksynyt. Tänään sainkin aloiteltua jo pienen kevät siivouksen. Siistin omat kosmetiikkavarastoni. Ehdoton suosikkini meikki merkeissä on Dior, heidän tuotepaketit ovat jo niin kauniita kuin korut että niitä voi säilyttää näkösällä. 


Huoneilma on nyt extra kuiva joten kosteusvoiteita kuluu. Niitä säilytänkin koko ajan käden ulottovilla. 

Helmikuussa saan uuden kameran, joten se tietää toivottavasti sitä että kuvien laatu paranee! Sitä odotella ihanaa keskiviikkoa!

Ps. tänään tulee taas lemppari sarjani Syke Tv2:lla klo.21 ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti