maanantai 10. marraskuuta 2014

Isänpäivä ja kauneudenhoitoa...

Eilen juhlittiin isiä. Töissä olikin melkoinen kiirus, kun isänpäiväkakkuja sai leipoa monta kymmentä. Suosituimpia isänpäiväkakkuja leipomossamme ovat perinteiset marjakakut, mutta muutama "spesiaalikakku" tehtiin tilauksesta myös.

Yksi mielenkiintoisin tilauskakku oli Late Lammas-kakku. Vaahtokarkein kuorrutettu lammaskakku kätki sisälleen valkosuklaamoussen ja mansikkahillokkeen. Tässä pari vinkkiä lammas-kakun tekoon:

-Tee kakusta kupera, prinsessakakku tai charlotte russe kakku ovat hyviä muotoja lammas-kakulle.

- Sivele kakun pintaan runsas kerros kermavaahtoa, vaahtokarkit pysyvät siten hyvin kakun pinnassa.

-Voit käyttää valmiita minivaahtokarkkeja. Minivaahtokarkkeja löytyy ainakin isojen markkettien leivonta tai karkkiosastoilta.

- Jos haluat lampaanvillasta "elävämmän" näköisen, käytä isoja vaahtokarkkeja joita voi repiä pienemmiksi paloiksi. Isoja valkoisia vaahtokarkkeja löytyy ainakin markettien amerikan herkku osastoilta

- Tee lampaan kasvot, korvat ja jalat esim. marsipaanista tai sokerimassasta.

- Kuorruta kakku ensi vaahtokarkeilla ja laita viimeisenä sokerimassa/marsipaanista tehdyt kasvot, korvat ja jalat.


Meidän isänpäivä herkkuna ei ollut tällä kertaa Late-kakku, vaikka yksi suosikki lastenohjelma kyseinen lammas onkin. 
Meillä isänpäivä alkoi aamiaisbrunssilla. Brunssiin kuului mm. espanjalainen munakas, pestoperunasalaattia, aamias kanatortillat ja jälkkärinä jugurtti-hedelmäpannacotta. Juomana nautittiin alkoholittomia persikka bellineitä.


Brunssin jälkeen suuntasimmekin kohti Lappi areenaa ja teiniartisti Robinin keikkaa. Siiri neiti onkin jo melkoinen Robin fani. Mukanamme oli myös Siirin paras ystävä Lilli. Tytöt nauttivat hurjan paljon konsertista. Myös isi näytti tyytyväiseltä.Keikan jälkeen kävimme vielä anoppilassa maittavalla isänpäivä aterialla, jossa nautimme myös meidän perheen isukin lempparikakkua, perinteistä marjakermakakkua. 


Tänään oli minulle vapaapäivä töistä. Käytinkin vapaapäivän tehokkaasti hyödyksi ja kävin kauneushoitolassa kasvojenhoidossa ja kulmien- ja ripsienvärjäyksessä. Kauneushoitola LOOKS sijaitsee rovakatu 36 ja siellä kosmetologina työskentelevä Riitta on erittäin ammattitaitoinen, mukava ja rento. Riitan suosittelemat Thalgon tuotteet on pientä luksusta arkeen. Itse olen jo tutustunut sarjan BB-voiteeseen ja silmänympärysvoiteeseen. Tällä kertaa mukaani lähti myös Thalgon yövoide. Huipputuotteita ja vielläpä kauniissa pakkauksissa. 

Ihanaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti