sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Äidin juhlat...

Marraskuun viimeisenä lauantaina juhlimme äitini syntymäpäiviä uudessa juhlakartanossamme. Juhlat olivat tunnelmalliset, tunteelliset ja ihanat. Tarjottavaksi valmistimme n.10kpl erillaista täyte- ja juustokakkua, macarons leivoksia, pieniä joulutorttuja, useita voileipäkakkuja, pieniä suolaisia coctailpaloja, salaatteja, karjalanpiirakoita yms.Tunnelmaa juhlaan toivat kymmenet kynttilät. 

Uuteen juhlakartanoomme mahtuu 100 juhlijaa. Se sopii moneen eri tilaisuuteen juhlista kokouksiin yms.Syötävien lisäksi tarjolla oli paljon erilaisia virvokkeita.Juhlien musiikista vastasi lahjakkaat Rockcorn yhtyeen Jukka ja Juuso. Pojat sulattavit monen juhlijan sydämen soitollaan.


Kiitos vielä kaikille ihanille vieraille, teitte juhlista unohtumattomat! Kiitos Rockcornin Jukka ja Juuso, Kiitos luottokuvaaja Elina Ikävalko (kaikki nämä kuvat ovat Elinan ottamia). Kiitos kosmetologi Riitta Lookssista, loit upeat juhlameikit meidän perheen daameille. Kiitos siskoni Saara ja isäni Kari, tehtiin yhdessä hyvät juhlat mammalle. Ja isoin kiitos äidille, olet rakas ja tärkeä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti