maanantai 29. syyskuuta 2014

Mökkeilyä ja iik! löytöjä..

Viikonloppu meni nopeasti. Lauantaina vietimme iltaa Lumimarja-mökillämme. Mukavaa yhdessäoloa perheemme, vanhempieni, siskoni ja enoni kanssa. Teimme hyvää ruokaa, saunoimme ja vietimme leppoisan illan.
Leipomomme lisäksi meidän firmalla on myös kaksi vuokramökkiä. Mökkejä voi vuokrata Lomarenkaan kautta. Tässä linkit mökkeihimme: LUMIMARJA MÖKKI   SALMILAMPI MÖKKI

Tänään vietimme Siirin kanssa äiti-tytär päivää kaupungilla. Kävimme mm. Iittalassa Iik! päivillä.
Iittala outlet myymälä sijaitsee Napapiirillä ihan joulupukin pajan vieressä. Myymälässä saa aina ensiluokkaista palvelua. Tälläkin kertaa myyjä tuli esittelemään ystävällisesti huipputarjous tuotteita ja mukaani tarttuikin ihania nimensä veroisia iik! löytöjä.
Kastehelmi sarja on mielestäni todella kaunis ja olenkin haaveillut jo jokusen ajan sarjan kynttilälyhdyista ja tarjoilukulhoista. Mukaani lähti tällä kertaa merensinistä, lohenpunaista ja punaista väriä lyhtyjen muodossa. Tarjoilukulhon väri on ensivuonna markkinoille tuleva ja tätä kyseistä väriä oli tehty nyt pieni koe-erä. Ostokassiin sujahti myös muutama joululahjakin. Ostosten jälkeen kävimme pikku mimmin kanssa vielä hakemassa ihania macarons leivoksia Cafe Santa Claussista. Kahvilassa leivottavat Macarons leivokset ovat mielestäni todella kauniita ja super herkullisia. Herkkupaikan henkilökunta on myös todella ystävällistä. 

Makeaa uutta viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti