maanantai 22. syyskuuta 2014

Haaveilua ja pikkuneidin huone...

Raikasta maanantaita! Aamulla oli maa kuurassa ja lämpömittari näytti -4. Pikku mimmille saikin laittaa  kunnon kerroksen vaatetta tarhaan. Pitää alkaakin jo miettimään uusia talvivaatteita neitokaiselle.

Itse vietin tänään etätyöpäivää kotona. Suunnittelin tulevia tilauksia ja maanantaisin myös usein selailen reseptikirjoja. Joulu tekee tuloaan joten uusia joululeivonnaisia tänään suunnittelin.

Töiden lisäksi siivosin myös Siirin huoneen. Tytön huone on todella pieni,vain muutaman neliön kokoinen. 


Vanha klaffilipasto on kuulunut talon entisille asukkaille ja se on peräisin 60-luvulta. Pinta on kärsinyt ja olenkin miettinyt miten sen kunnostaisin. Haluaisin ehkä säilyttää puunvärin mutta pakko myöntää että mielessä on käynyt myös lipaston maalaminen valkoiseksi tai vaaleanpunaiseksi. Uusia vetimiä olen hamstrannut jo varastoon jotta voisin joku päivä nekin vaihtaa tähän kätevään lipastoon.
Söpöt sienivalot olen ostanut Ruotsista, ne toimivat myös yövalona.


Mailegin Nooan arkki kuuluu Siirin lempileluihin. Se on minunkin mielestä todella kaunis. Hauskat kuumailmapallo rasiat kätkevät sisälleen ponkkareita ja pinnejä sekä Little pet shop eläimet.
Kirjoja meillä on luettu pikku mimmille jo siitä saakka kun hän oli vain muutaman kuukauden ikäinen ja niitä luetaan edelleen paljon. Lempparikirjoja ovat mm.Peppi Pitkätossut, Mauri Kunnaksen Koiramäki, Siiri-kirjasarja sekä Risto Räppääjä. 


Koska huone on pieni tulee miettiä miten lelut ja kirjat säilytetään jotta tilaa leikkimisellekkin jää. Rottinkikori on Hobby hallista ja se sisältää Siirin keittiöleikkeihin sopivat muoviset hedelmät, astiat yms. 

Tänään olenkin lukenut vanhoja sisustuslehtiä, kirjoja ja netissä blogeja, ja sieltä etsinyt vinkkejä, miten uudistaa pikkuneidin huone. Tilaa pitäisi riittää leikkeihin koska tyttö on jo sen ikäinen, että kaverikyläilyt ovat astuneet kuvioon. Mielessäni onkin välähtänyt jospa tekisimme huoneiden vaihdon ja me muuttaisimme Tuomaksen kanssa pikkuhuoneeseen ja Siiri voisi saada isomman huoneen. Huonevaihto vaatisi kyllä pientä pintaremonttia. 

Netissä olen surffailut tänään myös matkatoimistojen sivuilla. Viime keväänä viimeksi olemme käyneet reissussa ja nyt uusi reissu houkuttelisi. Täytän ensi vuonna 30-vuotta ja tarkoituksemme on lähteä New Yorkkiin syksyllä 2015. Sinne on kuitenkin vielä vuoden päivät aikaa joten olisi ihana käydä ensi talvena esim. Dubaissa tai Kalifforniassa. 
Haaveilu on ihanaa!


Ihanaa uutta viikkoa! Muistakaa villasukat, talvi tekee tuloaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti