tiistai 10. helmikuuta 2015

Sokerikukkia ja vapaapäivä.

Jälleen on kulunut yli viikko kun olen viimeksi blogiin ehtinyt kirjoittaa. Pakko myöntää että taisi Suomen paras leipomo -ohjelmalla olla vähän vaikutusta, ja se on  tehnyt yleensä hiljaisesta alkuvuodesta meidän leipomossa todella kiireisen alkuvuoden. 

Viime viikonloppuna tuli taas tehtyä parikymmentä ristiäis-,synttäri- ja hääkakkua. Leipomisen lisäksi viime viikonloppuna järjestimme jälleen sokerimassa/marsipaani kurssin juhlakartanossamme. Jälleen sain mukavia ja taitavia kurssilaisia opettaa sokerimassan ja marsipaanin maailmaan. Tällä kertaa valmistimme lähinnä kukkia.Arvoimme myös kaikien kurssilaisten kesken leipomomme valmistaman kakun. Tällä kertaa onni suosi Almareeta nimistä nuorta koristetaituria.Saimme mukavaa postia Dermoshopista, kun he lähettivät kaikille kurssilaisillemme tämän kevään aikana jaettavaksi lemppari käsivoide näytteitä. Primo saksanpähkinä käsivoide tuoksuu ihanalle ja kosteuttaa sekä hoitaa ihoa. E-vitaamini sarjan käsivoide imeytyy nopeaa ja kosteuttaa kuiviakin käsiä.  Myös Ullanunelma lähetti kaikille kurssilaisille pienen kotiin viemisen, alekupungin heidän nettikauppaan! 
Seuraavat sokerimassa/marsipaani kurssit ovat maaliskuussa. Su 8.3 ja Su 22.3 järjestämme lastenkakkukoristeisiin suuntautuneet kurssit juhlakartanossamme. Lisäinfoa löydät leipomomme facebook sivuilta!


Dermoshop ilahdutti myös minua lähettämällä kokeiluuni uuden Argan oil hiustenhoitosarjan tuotteita sekä Winter body lotion talvisen vartalovoiteen. Hiukseni ovat hyvin vaativia hoitotuotteille ja usein joudunkin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen hylkäämään tuotteen. Dermoshopin Argan oil sarja olikin iloinen yllätys, sillä se sopii värjättyille ja hiukan kuiville hiuksilleni täydellisesti. Öljyshampoo ja hoitoaine  eivät jätä hiuksiani lattean näköisiksi vaan pesun jälkeen hiusten kuivuttua, hiukset ovat kiiltävät ja elinvoimaisen näköiset. Argan oil seerumi toimii taas ennen pesua naamiona tai pesun jälkeen sitä voi hieroa pyyhekuiville hiuslatvoille. Plussaa tuo sarjan ihana mutta mieto tuoksu, tuote sopii siis myös miehille.
Winter body lotion toimii talvisen kuivan ihon hoitoon. Voide imeytyy nopeaa ja myös tässä on ihana tuoksu.


Tänään olen viettänyt rentoa vapaapäivää perheeni kanssa. Teimme aamupäivällä aamiaisbrunssin johon kuului mm. paahdetulla paprikalla ja puolikuivatuilla tomaateilla höystetty munakas, hedelmäsalaatti tuoreista hedelmistä ja maustamattomasta jugurtista sekä tietysti leipää,leikkeleitä yms. 
Ulkona on ollut viime päivinä ihanan keväiset ilmat, kevät tuoksuu jo ilmassa ja siitä tuntuu saavan hirveästi voimaa ja energiaa! 

Ihanaa ystävänpäivä viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti