perjantai 30. tammikuuta 2015

Ihania herkkuja..

Oih, mitä herkkuja tänään postissa minulle tulikaan... Tälläinen paketti sai kyllä hymyn huulille..


Paketin lähettäjä on Herkkusuu korut ja paketin sisältönä todella herkullisin ja namin näköisiä koruja.
 Ihanaa, saan laittaa kuppikakut korvista roikkumaan ja kakkupalan kaulaan.


Nämä kauniit ja käsintehdyt korut ovat ihanan lapsekkaita mutta silti sopivat minusta niin juhliin kuin asiakastapaamisiin. Korut eivät sisällä nikkeliä. Voiko ollakkaan sopivimpia koruja kondiittorille tai muuten vain leipomisesta ja leivonnaisista pitävälle?

Nämä salmiakki cupcake nappikorvikset laitan ehdottomasti reilun viikon päästä, kun pidän juhlakartanossamme jälleen sokerimassakurssia. Nams!

Tämä salmiakki piece of cake kakkupalanen pääsi heti kaulaan roikkumaan. Tästä korusta sainkin idean kokeilla kehitää myös samantyyppisen ja näköisen oikeankin kakun. Myös Siiri ihastui erityisesti tähän äidin uuteen kakkupala koruun ja lupasinkin hänelle tälläisen joskus hankkia.

Kirsikka cupcake korvikset laitan huomenna, viikonlopun kunniaksi!

Herkkusuun koruja voit tilata heidän nettisivuilta täältä.Itse meinaan seuraavaksi hankkia ihanan prinssekakkupala kaulakorun!
 Iso kiitos vielä Herkkusuu koruille tästä ihanasta paketista!


Ihanaa ja herkullista viikonloppua! Itse meinaan huomenna töiden jälkeen pyhittää koko viikonlopun omille muruilleni, eli Tuomakselle ja Siirille. Meillä on tiedossa huomenna pieni päiväreissu.

1 kommentti: