sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Jouluostoksilla Helsingissä...

Blogissani on ollut muutaman viikon hiljaiseloa. Töissä on ollut kova kiirus joten bloggailut on jäänyt hiukan vähälle huomiolle. Nyt kuitenkin teen tälläisen "loppu vuoden lupauksen" että lupaan tehdä vähintään kaksi bloggausta viikossa ;) Ensi viikolla mielessäni on kertoa teille mukavia joululeivonnais reseptejäni ja paljastaa jouluista kotiamme.

Tällä viikolla olen tehnyt lähes kaikki joululahja hankintani. Lensin tiistaina varhain aamulla Helsinkiin rakkaan serkkuni luo, jossa viivyin perjantai aamun saakka. Kolmeen päivään mahtui lahjaostoksia, hyvää ruokaa, mahtava Enrique Iglesiasin keikka sekä tietenkin rentoa oleilua viihdyttävässä seurassa. Kiitos vielä kerran Heidi, Ville, Julius, Luca ja Charlotte kun majoititte minut luoksenne ja piditte jälleen kerran niin hyvää huolta tästä mimmistä <3

Vaikka ilma Helsingissä ei todellakaan ollut mikään jouluisin, oli keskustassa kauppojen ja katujen jouluvalot vertaansa vailla. Forumin, Kampin ostoskeskuksen ja Stockmannin tavararatalo huokuivat kauneutta valoilla ja jouluisella musiikilla. 

Joululahjojen lisäksi mukaani Lappiin tuli myös uusia ihania joulukoristeita ja Stockkan herkusta ostettuja jouluherkkuja. Stockmannilla sainkin kulutettua aikaani usean tunnin. Niin paljon ihanuuksia oli tavaratalon osastoille laitettu. 


Oma lemppari näyteikkunani oli tämä Jaffa ikkuna, joka on tämän vuoden yksi Stockmannin useasta jouluikkunasta. Ikkunassa telkkarista tutut Jaffa hedelmät pyörivät ja laulavat joululauluja.


Reissun kruunasi tietenkin Enrique Iglesiasin Sex&Love kiertuun Hartwall areenalla järjestetty, loppuunmyyty keikka. Enrique on kyllä upea lavapersoona,hän otti yleisöön paljon kontaktia keikan aikana ja kaikki huippu hittibiisit kuten Hero, Bailando sekä oma suosikkini Tonight kuultiin illan aikana. Kiitos Heidi vielä huippu seurasta keikalla <3

Nyt aloitan lahjojen paketoinnin. Kaupoissa saa usein kyllä lahjat paketoittaa, mutta itse pidän kovasti siitä kun lahjan saa pakeitoida itse omin kätösin. 
Ihanaa joulun aikaa! <3

1 kommentti: