keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Lehtijuttu ja synttärit...

Viime viikonloppuna oli Lapin Kansassa meidän leipomosta etusivun ja kahden aukeaman juttu. Teksti oli kirjoitettu pilke silmäkulmassa ja mielestäni juttu kuvasi täydellisesti meidän työporukkaa ja perhettä. Kiitos vielä toimittaja Sonja!
Tänään juhlittiin minun synttäreitä, 29 vuotta tuli täyteen. Iltapäivästä luonamme kävi synttärikahvilla vanhempani, pikkusiskoni ja mieheni vanhemmat. Leivoin tarjottavaksi Sandran sacherkakkua. Kakkuun tulee mm. aprikoosikreemiä ja maitosuklaamoussea. Kakku poikkeaa siis perinteisestä sacherkakun rakenteesta, mutta kaikki sachrerkakun maut löytyvät myös minun versiostani.

Lisäksi tein myös mini quiche piiraita ja vuohenjuustoleipäsiä paholaisenhillon kera. Lisäksi tarjolle laitoin Aura juustoa, TUC keksejä, marmeladeja ja ihania oliiveja.

Vaikka tämä olikin vain tälläinen välivuosi synttäri, on silti kiva laittaa arki-iltanakin tarjolle juhlavaa syötävää ja kattaa pöytään kahvikupit kauniisti. Niin ja sainhan minä myös lahjoja...Sain jo kauan himoitsemani Iittalan Aalto 504mm vadin, ihania The body shopin uutuus suihkugeelejä, Pentikin kynttilän sekä hemmottelu lahjakortin kauneushoitolaan. Kiitos murut lahjoista! Ostin myös itselle pienen lahjan, Pentikin kauniin ovikranssin.

Ensi viikonloppuna juhlitaan isiä. Joko olet suunnittellut millaisen kakun leivot? Itse meinasin ainakin jotain  marjakakkua tehdä, se on meidän perheen isukin suosikkia. 

Ps. Tänään tulee toinen jakso uudesta suomalaisesta sairaalasarja Sykkeestä TV 2:lta klo.21. Ensimmäisen jakson perusteella sarja miellytti ainakin minua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti