tiistai 18. marraskuuta 2014

Kiireitä ja juhlia..

Blogissani on ollut reilun viikon mittainen hiljaisuus uusien tekstien suhteen. Minulla on ollut töissä kovasti kiireitä, joten bloggailu on jäänyt hiukan taka-alalle, mutta nyt on taas aikaa kertoa teille kuulumisia.


Yksi syy töiden kiireeseen on ollut meidän uusi ihana juhlakartanomme, jota olemme kiireellä viimeistellyt. Meillä olikin jo ensimmäiset pikkujoulut kartanossamme viime lauantaina. Juhlijoita oli kartanossa n.70 ja tunnelma on niin lämmin ja jouluinen. 
Vaikka välissä työpäivät venyvät lähes 15 tuntisiksi, en silti vaihtaisi tätä mihinkään. Rakastan työtäni!


Sunnuntaina juhliminen jatkui kun suuntasimme Posiolle pienen kummipoikamme 2-vuotis synttäreille. Tänään kävimme pikkusiskoni Saaran kanssa fiilistelemässä jo hiukan joulua Napapiirillä joulupukin pajakylässä. Iittalan myymälässä on aina pakko käydä, kun pajakylään suuntaan ja sieltä tarttui mukaani tällä kertaa Kastehelmi kynttilälyhdyt. 
Kaupungilta ostin Siirille kauniin mekon ja siihen sopivat söpöt kengät. Ensi viikolla juhlimme äitini syntymäpäiviä joten nyt on pikku mimmille juhlavaatteet valmiina.


Nyt illalla ajattelimme nauttia lisää tulevasta joulusta ja keittää mustikka glögiä sekä syödä suklaata ja joulutorttuja. Tällä kertaa tortut ovat kaupasta ostettuja, ehkä viikonloppuna saan leivottua myös itse joulutorttuja.

Muistakaa nauttia joulun odotuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti