tiistai 12. toukokuuta 2015

Juhlava viikko...

Pitkästä aikaa blogipäivitys! 

Viime viikolla tuli juhlittua kahtena päivänä. 
Ensin alkuviikosta juhlistimme mieheni syntymäpäiviä.
Leivoin Tuomakselle hänen lemppari kakkua, eli perinteisen kermakakun johon täytteeksi mansikkaa ja banaania ja päälle tuoreita mansikoita ja marenkia.


Siiri halusi isälleen lahjaksi ostaa Inkan aarre -lautapelin. Isin ja tyttären lempi puuhaa onkin lautapelien pelaaminen. Itse ostin murulleni lahjaksi lempi karkkeja, konjakkia sekä pari New York -matkaopaskirjaa. Matkaopaskirjoja on mielestäni ihana selailla ja olemme lähdössä ensi syksynä 2 viikon lomalle New Yorkkiin, on mukava jo hyvissä ajoin tutustua kunnolla matkakohteeseen joka on meille molemmille ensi kokemus.

Sunnuntaina olikin sitten aurinkoinen äitienpäivä.Meidän äitienpäivään kuului pikkusiskoni Saaran loihtima upea aamiasbrunssi vanhempieni luona, syönnin jälkeen suuntasimme autolla puutarhaan kukkaostoksille, sieltä mummoni luo ja lopuksi vielä anoppilaan syömään.
Äitienpäiväkakuksi tein juustokakun, jossa maistui sitruuna ja appelsiini ja kakun keskellä oli mansikkakastike sydän. Kakun päälle laitoin tuoreita mansikoita ja appelsiini paloja.


Mukavaa ja keväistä viikkoa sinulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti