torstai 9. huhtikuuta 2015

Pikku neidin syntymäpäivät...

Pääsiäinen vierähti nopeaa. Meillä juhlittiin pikku mimmin synttäreitä kartanollamme. Prinsessamme täytti jo 5-vuotta. Apua, miten tämä aika vierähtää näin nopeaa? Äsken tyttöni oli vasta pieni taapero ja nyt jo taitava leikki-ikäinen joka osaa kirjaimet, numerot ja tunnistaa radiosta kohta paremmin artistit kuin äitinsä :)


Synttärimekoksi Siiri valitsi uuden Noshin turkoosin sinisen hihattoman mekon ja siihen kaveriksi myöskin Nosh merkin tiikeri t-paidan. Juhlat juhlimme uudessa juhlakartanossamme, kotimme on sen verran pieni että mukavempi järjestää juhlat kun  on sitä varten tehty oma tila, ja se sattui olemaan vapaana.
Koristelimme juhlapaikan ilmapalloilla, pom-pomeilla ja siskoni teki sievän kangasviirin. Tarjottavat valmistimme meidän perheen naisväen voimalla. Olikin mukavaa rauhassa leipoa ja kokata pääsiäispäivän aamu leipomolla äitini ja siskoni kanssa.
Tarjolla oli mm. poro-kinkkukakkua, lohi-katkarapukakkua, lihapullia, kukkakaali couscous salaattia, vihersalaattia, kinkku-pekoniquichejä, perunasalaattia, suklaa-mustaherukkakakkua, limekey kakkua, amerikkalaista juustokakkua marjoilla ja passion-jogurtti cup cakesia. 

Pieni tytön tylleröinen tietä pitkin kulki.
 Saapui sinne Nukku-Matti, silmät pienet sulki.  

Kasvoi kuusi kukkalatva, käki siinä kukkui.
Mutta tytön tylleröinen nurmikolla nukkui.

Pieni tytön tylleröinen sievää unta näki,
 että hänen ympärilleen tuli metsän väki.

Tapio ja Tellervo ja Sinipiika pieni,
 Mustikka ja Mansikka ja suuri metsän sieni. 

Sipsutteli Sinipiika pienen tytön luokse;  
otti kiinni kädestä, hyppeli ja juoksi.

Eipä tytön tylleröinen ollut mitään vailla.
Hauska oli oleskella Nukku-Matin mailla 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti